Behandelprocedure

Tijdens het kosteloze en vrijblijvende consult worden uw wensen en verwachtingen besproken. Indien u Scarlet RF behandeling wenst te ondergaan dan vraagt de medewerkster van Esteworld Nederland Face & Body u een gezondheidsverklaring in te vullen. Indien u recent nog een andere gezichtsbehandeling zoals een chemische peeling of laser heeft ondergaan dan dient u enkele weken te wachten voordat u de Scarlet- s RF facelift zonder operatie ondergaat.

De dag van de behandeling verwachten wij u zonder make-up op het afgesproken tijdstip. De Scarlet RF specialist voorziet u gezicht van een laag verdovende creme, zo ondergaat u de behandeling comfortabel en pijnloos. Nadat de verdovende creme begint te werken wordt uw gezicht met alcohol schoongemaakt. Voor iedere patient wordt een nieuw steriel set met gouden naaldjes gebruikt. De Scarlet RF apparatuur wordt per gezichtsdeel op de juiste diepte, snelheid en frequentie ingesteld. De behandeling zelf duurt ongeveer 30 minuten. Zodra u klaar bent wordt er een laagje herstellende creme aangebracht, uw huid zal wat rood zijn en strak aanvoelen, dit verdwijnt snel (vaak binnen het uur). Daarna heb je direct al een  gezonde huidskleur en een liftend effect.

 

Apparatuur: Scarlet -S RF

Scarlet-S  RF is ontworpen ter verbetering en verstrakking van de huid en werkt op een diepte van 0,5 tot en met 3.5 mm. Dit systeem overtreft alle andere RF-liftsystemen in veiligheid en efficiëntie welke door vele klinische tests bewezen is. Wij werken bij Esteworld met het gloednieuwe Scarlet-S-model met Microneedle elektroden systeem. Scarlet-S is driemaal krachtiger, dynamischer en meer efficiënter dan de vergelijkbare systemen van vorige generaties. Voor deze procedure gebruiken we superfijne vergulde microneedles (goud verbetert RF penetratie),microneedle-electroden en RF-energie.