Snel wat strakker door cryolipolyse, vet cellen bevriezen.

Ik ben Geartsje, 25 jaar en professioneel model. Voor een opdracht in het buitenland moest ik nog snel een paar kilo’s kwijt en wat strakker in mijn vel komen te zitten. Van collega’s hoorde ik veel positieve verhalen over Esteworld in IJsselstein  (Utrecht) dus ik besloot contact op te nemen. In een zeer korte periode moest ik zowel gewicht als centimeters kwijt. Margo (medewerker bij Esteworld)stelde een behandelplan op en beloofde mij dat als ik mij hieraan zou houden dat het resultaat snel zichtbaar zou zijn.

Voor het kwijtraken van plaatselijk vet, je weet wel die flubber kipfilétjes zoals ik deze noem, onderging ik een cryolipolyse sessie. Cryolipolyse kende ik al van RTL4 en andere modellen had ik ook al over horen praten. Ik wilde dit zelf dus ook graag proberen. Bi cryolipolyse worden er 4 van die pads die op je lichaam geplaatst worden, precies daar waar het probleem oftewel vet zit. Eerst wordt er op je lichaam de juiste plaatsen afgetekend, dan wordt er een gel aangebracht wat een soort filmlaagje vormt en dan worden de pads er op gezet, deze worden met een band vast gezet. Zodra alles er op zit gaat het apparaat beginnen met koelen, dit voel je in het begin goed maar later niet meer. Ook wordt er tegelijkertijd stroomschokjes afgegeven, dit zorgt ervoor dat de behandeling dieper gaat. Tijdens de behandeling die een uur duurt kun je lekker tv kijken of muziek luisteren. Het is geheel pijnloos. Na een uur wordt alles er weer vanaf gehaald en voelen de behandelde plekken koud aan maar dit trekt snel weg. De 4 weken erop zie je gewoon dat je vet op die plakken minder is geworden! Na 6 weken mag je dan weer terugkomen, totaal doe je dit 3 keer op dezelfde plek.

Het is een goed alternatief voor liposuctie omdat je huid niet verslapt zodra het vet eronder verdwenen is, het is ook vele malen goedkoper en je hoeft er niet van te herstellen. In combinatie met wat kilo’s afvallen door middel van het eiwitdieet ben ik super tevreden met het resultaat, mijn broeken blijf ik ophijsen.

Margo bedankt voor je hulp, je hebt inderdaad waargemaakt wat je beloofde !