Veel vrouwen hebben last van vet- en vochtophopingen in hun benen. De onregelmatige huidstructuur met kuilen en bobbels geeft een onzeker gevoel bij het dragen van een bikini of korte broek.

Een Arosha Body wrap in combinatie met compressietherapie is een perfecte behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen. Een combinatie van de body wrap met compressietherapie is een hele effectieve behandeling voor problemen zoals cellulites, oedeem en lokale vetophopingen.

Eerst worden uw benen, indien gewenst ook uw buik en billen, voorzien van een wrap welke doordrongen is met vloeistof. Vervolgens krijgt u een plastic broek aan waarmee u in het compressie pak gaat liggen gedurende een half uur. Het compressie pak bouwt druk op, vanaf de enkels stuwend naar de liezen, hier worden het vocht en afvalstoffen afgevoerd, door de lymfen.

Deze behandeling wordt als zeer prettig en ontspannend ervaren.

U ondergaat deze behandeling 2 x per week gedurende 4 weken (1 kuur = 8 behandelingen)

Het resultaat is verbluffend, u verliest veel omvang, krijgt een mooie gladde en strakkere huid met duidelijk minder zichtbare cellulites !

bodywrapsBodywrap-behandeling-arosha-middelburg